Alle voordelen in één oogopslag via de Green Energy app

Bekijk op elk moment wat jouw eigen mobiele zonnecellen produceren: De Green Energy App levert betrouwbaar alle gegevens over de prestaties van het systeem. In combinatie met de nieuwe laadregelaar maakt deze app een eenvoudige systeembewaking mogelijk en wordt duidelijk in hoeverre de milieu-uitstoot is verminderd.

De mipv.pro app biedt een gebruiksvriendelijke en efficiënte manier om de gegevens van de nieuwe laadregelaar te monitoren en te volgen. Via de app heb je toegang tot belangrijke informatie en krijg je een duidelijk overzicht van het energieverbruik en de opbrengst van jouw systeem.

Dit omvat de opgewekte energie in watt (W), de bespaarde energie in kilowattuur (kWh), de hoeveelheid bespaarde CO2, evenals het accuvermogen in volt (V) en de laadstroom in ampère (A). Via de app kunnen ook gemakkelijk meerdere voertuiggroepen aangemaakt en beheerd worden.

De app is een dienst van Green Energy Scandinavia A/S en kan worden gedownload in de Google Play Store en de Apple App Store. Het biedt professionele bewaking van de zonnecellen – op elk moment, gemakkelijk en comfortabel via smartphone of tablet.