Licht van hoge kwaliteit om de klus te klaren

 

 

Philips Eco Pro 61

Weet u als geen ander hoe lastig het is om moeilijk toegankelijke ruimten te verlichten? De Philips Eco Pro 61 biedt hierbij dé oplossing voor gebruik in  de werkplaats.

Door het ultra slanke design, is het mogelijk om iedere plek diep in uw motor of machine te verlichten.

De Philips Eco Pro 61 is voorzien van een spot én een lamp van 140 lumen. Hierdoor worden zelfs de kleinste details in de donkerste hoeken zichtbaar gemaakt.

 

Design

Het ultra slanke design van de Philips Pro Eco 61 is voorzien van een 270° lichtformule, 140 lumen spotlight, 360° RVS haak en een sterke magneet.

Met de 270° lichtformule kunt u met de lichtstraal eenvoudig (zeer) smalle ruimten verlichten. Daarnaast worden met de 140 lumen spotlight de kleinste details in de donkerste hoeken zichtbaar gemaakt. De 360° RVS haak en een sterke magneet dienen voor het bevestigen van de lamp. De haak is eenvoudig uittrekbaar, zodat u deze overal én aan ieder metalen oppervlak kunt bevestigen.

 

 

Waarom de Philips Eco Pro 61 

Philips EcoPro61Verschillende lichtsterktes

Elke klus is verschillend. Zo heeft de ene meer hoeveelheid licht nodig dan de ander. Door middel van de 3 verschillende lichtsterktes, biedt de Philips Eco Pro 61 ook hierin een helpende hand!

De boost modus biedt een krachtige lichtuitvoer van 500 lumen, zodat u zelfs de kleinste details kunt zien. Wanneer het omgevingslicht verandert, of als u de accu wilt besparen, kunt u eenvoudig overschakelen naar Eco-modus (50 tot 250 lumen).

 

Batterij met lange gebruiksduur

Wanneer de lamp volledig geladen is, biedt die 2,5 uur continu helder licht via de hoofdlichtstraal van 500 lumen.

De Eco-modus van 50 lumen heeft een gebruiksduur tot 20 uur.

 

 

 

 

Goed om te weten

De lichtsterkte van de Philips Eco Pro 61 heeft een kleurtemperatuur van 6500 Kelvin. Deze is zacht voor de ogen en voorkomt vermoeidheid.

De spot kan in 2 verschillende posities worden gebruikt. Zo kunt u de gebruik maken van de spot wanneer de lamp is ingeklapt, maar ook wanneer u de verlichtingsmodule geopend heeft.

Uiteraard is de werklamp uitstekend bestand tegen vet, olie en oplosmiddelen.

 

 

 

De Philips Eco Pro 61 is vanaf nu te bestellen in Connects. 

 

Geplaatst op 15 juli 2020

Inloggen