Filiaal Nieuwerkerk gaat verhuizen!

 

Omdat het huidige pand nu toch echt te klein is geworden, zal de vestiging Nieuwerkerk gaan verhuizen. Nog voor het einde van het jaar zal de vestiging verhuizen naar de stad van herkomst, namelijk Rotterdam.

Nadat op 1 oktober 2019 de sleuteloverdracht zal plaatsvinden, zal meteen begonnen worden met het plaatsen van nieuwe stellingen en voorbereidingen die voor de verhuizing getroffen worden.

Het filiaal verhuisd naar het bedrijvenpark Rotterdam Noord-West (ook wel bekend als Euro Tradepark). Een strategisch gelegen bedrijventerrein in  de wijk Overschie, en gemakkelijk te bereiken via de A13, A20 en de A4. Hierdoor kan er betere service aan de klanten verleend worden.

Het nieuwe pand neemt een ruimte met zich mee van 1100m², waarvan 300m² kantoor en 800m² magazijn. Een grote verbetering met het huidige pand aangezien de inhoud, ten opzichte van het huidige pakmagazijn, wordt verdubbeld. Daarnaast vindt er zelfs een verdriedubbeling in palletstellingen plaats. Hierdoor wordt er een grotere opslag gerealiseerd, waardoor Wijlhuizen zijn klanten beter kan bedienen. 

Met de verhuizing keert de vesting terug naar haar roots. In 1973 opende Wijlhuizen al eerder een vestiging in Rotterdam, destijds nog achter het woonhuis van de toenmalige vertegenwoordiger. In 1980 verhuisde de vestiging naar de huidige locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel.

 

Geplaatst op 19 september 2019

Inloggen