Gecertificeerde sjorogen zorgen voor een veilige ladingzekering

 

sjorogen

Als u een lading op de juiste manier wilt zekeren, is het van belang dat de opbouw is voorzien van voldoende gecertificeerde sjorogen.

Kwaliteit

De kwaliteit is erg belangrijk bij het zekeren van uw lading. Om onveilige situaties en/of ongelukken te voorkomen moeten sjorogen aan bepaalde technische eisen voldoen. Deze zijn vastgesteld in de DIN EN12640 norm. Daarnaast wordt ook omschreven hoeveel sjorpunten een oplegger moet hebben om het totale laadvermogen van het voertuig te kunnen zekeren.

 

Gecertificeerde sjorgen met het DIN EN12640 kenmerkDIN EN12640 kenmerk 

Sjorogen van slechte kwaliteit zijn onveilig en kunnen naast schade, óók ongelukken veroorzaken! Kies daarom altijd voor een sjoroog die voldoet aan de DIN EN12640 norm!

Een gecertificeerde sjoroog is altijd voorzien van het DIN EN12640 kenmerk, zoals in de foto rood omcirkeld.

 

De gecertificeerde sjorogen van Wijlhuizen 

Wijlhuizen heeft een lijn gecertificeerde 5-, 8- en 12 tons sjorogen beschikbaar. Deze zijn getest volgens richtlijn DIN EN12640 en worden voor verzending nogmaals gecontroleerd.

Gegarandeerd de beste kwaliteit!

Bekijk ons aanbod sjorogen in Connects. Deze zijn te vinden met de volgende artikelnummers.

 

Ladingzekering 

Uiteraard wilt u dat uw lading zo goed mogelijk wordt vastgezet, zodat deze bij hard remmen of bij een uitwijkmanoeuvre niet verschuif en/of omvalt. Daarvoor is het van belang uw lading goed vast te zetten met spanbanden.

Een belangrijke factor bij het zekeren van de lading, is de wrijving. door gebruik te maken van antislipmatten wordt de wrijvingsweerstand verhoogt, waardoor de lading minder snel zal verschuiven. Bij het gebruik van antislipmatten heeft u minder spanbanden nodig, verkort u de laadtijd en is de lading beter beschermd tegen beschadigingen.

 

Benieuwd naar ons assortiment spanbanden en antislipmatten? Bekijk deze via onderstaande buttons.

 

 

Geplaatst op 01 juli 2020

Inloggen