VOX zendapparatuur: De oplossing voor de nieuwe wetgeving in Duitsland

Sinds oktober 2019 is het in Duitsland al verboden om tijdens het besturen van een voertuig, niet met andere handelingen bezig te zijn dan met rijden.

Vanwege een aanpassing van de Duitse wegenverkeerswet wordt de wetgeving binnenkort verder aangescherpt. Per 31 januari 2021 mag er geen gebruik worden gemaakt van de handmatige omroepinstallatie tijdens het rijden. Vanaf 31 januari 2021 is het dan ook noodzakelijk dat elke chauffeur gebruik maakt van een handsfree oplossing voor de 27MC bak.

Al lijkt januari nog zo ver weg, voordat je het weet is het al zover! Bereid je daarom alvast goed voor met een nieuwe 27MC radio!

VOX zendapparatuur is de oplossing 

Onderweg en toch blijven communiceren? Zendapparatuur met VOX functie biedt hierin dé oplossing! Graag laten wij u kennis maken met onze 27MC radio’s met VOX functionaliteit, bekijk ze in Connects!

VOX Zendapparatuur

Oud model 27MC radio zonder VOX functie? Geen probleem!

Ook hiervoor hebben wij een oplossing! Met behulp van een VOX handmike of een zwanenhals microfoon maakt u uw oude model in no-time VOX geschikt. Beiden zijn geschikt voor alle oude modellen.

 

Geplaatst op 24 juni 2020

Inloggen