Wijlhuizen Group verdubbelt opslagcapaciteit logistiek

Tegen de stroom oproeien, dat is wat wij bij Wijlhuizen graag doen. In Arnhem verdubbelt de komende maanden onze logistieke capaciteit met bijna 5000 m2 extra vloeroppervlakte. Daarnaast Investeren we flink in automatisering van onze processen, zodat we klaar zijn voor de volgende stap in onze groei.

(tekst gaat door onder de foto)

Groei in Corona tijd

Het huidige hoofdkantoor met logistiek centrum stamt uit 2013, maar door de stevige groei van de laatste jaren en de uitbreiding met zusterbedrijven Beneparts, Parts Factory en G-Truck Nederland zijn we toe aan extra ruimte. Ondanks dat ook wij niet ongevoelig zijn voor de problematiek door de COVID-19 pandemie zien wij nog steeds groei en voelt het daarom als een logisch moment om te investeren in onze toekomst.

Start van de bouw

Na een tijd van sloop- en saneringswerkzaamheden is vanochtend op feestelijke wijze de eerste paal in de grond geslagen door Henk Wijlhuizen.  De komende tijd zal dus hard worden gewerkt aan de bouw van het nieuwe magazijn. Medio 2021 hopen we de nieuwbouw in gebruik te nemen, zodat we onze distributie verder kunnen optimaliseren en nog meer ruimte hebben voor het grootste assortiment truck- & traileronderdelen in de Benelux.

 

Geplaatst op 26 oktober 2020

Inloggen