Wijlhuizen neemt deel aan Transport Compleet

 

Op 3, 4 en 5 september 2019 heten wij u weer hartelijk welkom op Transport Compleet in Gorinchem. Transport compleet is dé vakbeurs van de Benelux, waarbij professionals binnen de wegtransport met elkaar verbonden worden. Hiermee is Transport Compleet dan ook de grootste en belangrijkste vakbeurs op het gebied van bedrijfswagens, opleggers en trailers en onderdelen. Marktleiders binnen de branche tonen hier jaarlijks hun nieuwste producten, technieken en innovaties. Dit geldt uiteraard ook voor Wijlhuizen.

Tijdens de beurs wordt de nieuwe catalogus ‘Bevestigingsmaterialen’ gepresenteerd. Deze nieuwe catalogus is een compleet overzicht van ons brede assortiment aan bevestigingsmaterialen en aanvullende artikelen. Daarnaast zullen we ook de editie Turbo’s, alweer de 49ste editie, uitbrengen.

 

Afgelopen jaar heeft er een verdubbeling in de turbovoorraad plaatsgevonden. Aangezien de productcategorie steeds breder en complexer aan het worden is, is het van belang dat de voorraad zo breed mogelijk is. Sinds 2 jaar werkt Wijlhuizen samen met leverancier Turbo’s Hoet. De samenwerking zorgt voor een snelle levering, aangezien Turbo’s Hoet ’s nachts levert.
Naast deze samenwerking is de uitbreiding van het aanbod in lichte bedrijfswagens, kortweg LCV’s, ook een aanstichter geweest van de verdubbeling. Dit komt voornamelijk doordat het segment een beetje tussen servet en tafellaken invalt. Het segment wordt deels via personenwagenwerkplaatsen bedient en deels via truckwerkplaatsen. Hierdoor ontstaat een nieuwe focus voor Wijlhuizen en wordt het segment aangemerkt als groeisegment. Hier sluit de verbreding van de turbovoorraad uitstekend op aan.

Ook dit jaar worden de terrassen omringd door leveranciers en fabrikanten van Wijlhuizen. Gates, Parts Factory, Philips, ZF, NRF, SKF, Toolspecial, Febi, Rema TipTop, Brekupa, Explora, GMTO, Total, Vibracoustic en TMD Friction zullen op de beurs aanwezig zijn.

Even weg van de mensenmassa? Naast de verschillende informatieve stands bieden wij ook een moment ter ontspanning aan. Hiermee leidden we u graag naar het Segway parcours voor een rondje op de Segway. Een spannende uitdaging voor jong en oud. Let op: 16+!

 

Geplaatst op 22 augustus 2019

Inloggen