Wijlhuizen voegt het “Triple A” merk MANN-FILTER toe aan haar leveringsprogramma

 

Naast de reeds bekende OEM-leveranciers, zoals Bosch, ZF, Knorr Bremse en Vibracoustic Aircruise, is vanaf 1 oktober 2016 ook het merk MANN-FILTER, onderdeel van de MANN+HUMMEL groep, deel van het leveringsprogramma van Wijlhuizen.

persbericht-mann-filter-foto

MANN-FILTER is de grootste filterfabrikant van Europa en wordt bij diverse truckfabrikanten in de eerste montage gemonteerd. De bekende geel-groene verpakking van MANN staat voor compromisloze OEM kwaliteit, grote beschikbaarheid en een goede service. Daarnaast dekt het MANN-FILTER programma 90% van het Europese truckwagenpark.

 

De filters voor Iveco, MAN, Mercedes-Benz en Volvo zullen vanaf 1 oktober verkrijgbaar zijn in de bekende geel-groene MANN-FILTER verpakking. Met de nieuwe lijn filters kunnen klanten tot wel 40% inkoopvoordeel behalen ten opzichte van OES-filters. In de loop van 2017 zullen ook de MANN filters voor DAF en Scania leverbaar zijn, waarbij dezelfde inkoopvoordelen voor de klant zullen gaan gelden.

 

Vanzelfsprekend is bij MANN-FILTER (een OE-product) de garantie- en productaansprakelijkheid goed geregeld volgens internationale ISO-normen. MANN-FILTER-producten onderscheiden zich door de hoge kwaliteitsstandaard. Deze voldoet onafhankelijk van de productielocatie aan de kwaliteit die klanten als eerste uitrusting geleverd krijgen en die met een groot aantal kwaliteitsonderscheidingen van toonaangevende autofabrikanten en certificeringen van alle vestigingen is bevestigd. Hierdoor aanvaard MANN-FILTER alle productaansprakelijkheid die binnen de garantietermijn van 12 maanden valt. De volledige garantievoorwaarden kunt u hier downloaden.

 

mann-filterOok de “10 mythes over filters” kunt u hier downloaden, waarin MANN-FILTER laat zien waarin haar product verschilt van andere filters in de aftermarket.

 

Met het binnenhalen van MANN-FILTER heeft Wijlhuizen er weer een A-merk bij dat zowel in de aftermarket levert als ook actief de eerste montage belevert. Hiermee kan Wijlhuizen dezelfde producten als in het OE kanaal leveren, alleen in een MANN-verpakking in plaats van OES-verpakking.

Geplaatst op 05 oktober 2016

Inloggen