Wijlhuizen voegt JOST trailerasdelen toe aan haar programma

Nadat eind 2014 JOST de trailerasdivisie overgenomen heeft van Daimler (voorheen bekend als Discos) is nu ook de onderdelenvoorziening vanuit JOST van start gegaan. Wij zijn dan ook verheugd u te melden dat wij per 1 februari als verdeler daarvoor zijn aangesteld.

Truck1

Nadat in 1996 Daimler als eerste schijfremmen introduceerde in het zware vervoer (Mercedes Actros), werd al snel besloten om ook trailerassen te gaan maken. De klanten konden hierdoor optimaal profiteren van deze (destijds nieuwe) remtechnologie in de complete combinatie.

 

Dat deze productie niet helemaal past in de Core-business van Daimler heeft hun doen besluiten deze divisie te verkopen aan JOST, één van de marktleiders in de truck & trailer industrie. Voor JOST is dit een zeer welkome uitbreiding van haar pakket truck & trailerdelen, zoals o.a. koppelschotels, steunpoten en draaikransen. Onder de JOST Group, ‘s werelds grootste fabrikant van verbindingssystemen, modules en componenten voor truck & trailer, vallen ook de bekende merknamen Tridec, Rockinger en Edbro.

 

Wijlhuizen heeft het complete pakket aan originele JOST trailerasonderdelen. Via uw inlog bij documentatie kunt u de catalogus downloaden. Voor uw gemak is er ook een onderverdeling gemaakt naar reparatiegroepen, zoals bv. naven en beremming, onder de kop Trailer documentatie. Met de gegevens op het typeplaatje kunt u via onderstaande “Asidentificatie” precies zien wat u nodig heeft.

 

JOST-typeplaatje

 

Classification

Geplaatst op 02 februari 2017

Inloggen