Zonnecellen voor alle segmenten van de transportbranche

Met onze partner Green Energy kunnen wij je een innovatief concept aanbieden – groen, duurzaam en CO2 -vriendelijk. Je batterijen zijn altijd opgeladen en je bent volledig onafhankelijk van het elektriciteitsnet. De oplossing heet MIPV (Mobile Integrated Photovoltaic). Deze nieuwe celtechnologie werkt zelfs bij de laagste lichtintensiteit elektriciteit op – nog voordat het oog op daglicht valt. De panelen zijn ongevoelig en geschikt voor alle gangbare wasprocessen.

Waarom is het een goed idee om zonnecellen op jouw voertuig te installeren?

De reden is het toenemende stroomverbruik van moderne voertuigen. Er wordt bijvoorbeeld veel elektriciteit verbruikt voor koffiezetapparaten, televisies, computers, koelkasten, gereedschap, laadkleppen en dergelijke, vooral wanneer het voertuig stilstaat. Monteer onze CIGS-zonnecellen gewoon op het dak – of waar er maar plaats voor is – en wek je eigen groene stroom op. Het is kinderspel om dit te doen terwijl je rijdt of op een parkeerplaats staat! Dit bespaart brandstof, beschermt de generator en je hebt altijd opgeladen batterijen.

Onze technische oplossingen zijn ideaal voor montage op de volgende voertuigen:

  • Vrachtwagens
  • Aanhangwagens en trailers
  • Bussen
  • Vervoerders (leverings- en montagevoertuigen)
  • Voertuigen voor noodgevallen
  • Campers en caravans
  • Gekoelde aanhangwagens
  • Stationaire installaties (containers, manschappenwagens en verlichtingsinstallaties)

Invoering Euro 6

Bij de invoering van Euro 6 veroorzaken moderne batterijbeheersystemen onder bepaalde omstandigheden problemen. Zo worden generatoren alleen ingeschakeld wanneer dat absoluut noodzakelijk is. Dit leidt tot sterk fluctuerende laadspanningen en is nadelig voor de accucapaciteit. Onze CIGS-zonnecellen lossen dit probleem op en zorgen ervoor dat je altijd mobiel kunt blijven.

Overigens: In combinatie met een omvormer maakt het systeem het mogelijk om 220 V apparaten te bedienen. Hiervan profiteren bijvoorbeeld handelaren en beroepschauffeurs.