Onze diensten

Snel in uw werkplaats

3 leveringen per dag

Door middel van nauwe samenwerkingen met leveranciers en onze acht vestigingen verspreid over heel Nederland, kunnen wij maar liefst tot drie keer per dag leveren. ’s Ochtends, ’s middags en ’s nachts. Ons assortiment hebben wij vrijwel altijd voor u beschikbaar op uw locatie of in ons centrale magazijn in Arnhem. Dit garandeert de snelle levertijden.

Klik en bestel

Online bestelomgeving

Met het online bestelsysteem Connects heeft u direct toegang tot meer dan 200.000 onderdelen voor trucks, trailers en werkplaatsbenodigdheden. We hebben het zoeken zo eenvoudig mogelijk gemaakt, zodat snel en gemakkelijk het juiste product gevonden is. Met onze geavanceerde zoekfunctie kun je artikelen zoeken en identificeren aan de hand van onder ander fabrikant- en referentienummers en artikelkenmerken.

Persoonlijk contact

Voor het beste advies

In de wereld van trucks en trailers is de complexiteit en diversiteit enorm. Wij kiezen bewust voor deskundige en ervaren medewerkers in ons bedrijf. Daarom heeft ieder filiaal vakspecialisten; zij staan altijd voor u klaar om u te voorzien van een antwoord. Daarnaast hebben wij nauw contact met onze leveranciers, zodat we bij merk specifieke vragen u snel kunnen ontzorgen. Hierdoor is er altijd een antwoord op uw vraag!

Vandaag klant worden,
morgen bestellen

Wijlhuizen is dé partner in truck en trailer parts voor de vrije garages, grossiers, merkdealers en grotere zelf reparerende fleetowners in de Benelux. Door korte lijnen en intensieve relaties met onze leveranciers kunnen wij meestal binnen 24 uur leveren, dag en nacht.