Onze klanten

Bij Wijlhuizen rekenen we met name vrije garages, merkdealers, zelf reparerende fleetowners, carrosseriebouwers en grossiers tot onze klantenkring. Dankzij ons uiterst brede en diepe assortiment zijn zij bij ons voor alles aan het juiste adres. Want naast truck- en traileronderdelen leveren wij ook bijvoorbeeld werkplaatsinrichting, gereedschappen en alle verbruiksartikelen voor de werkplaats.

Werkplaatsconcepten

Wijlhuizen is lid van PartsXpert, een samenwerkingsverband tussen grossiers, met meer dan 20 vestigingen in de Benelux. Dankzij dit lidmaatschap kunnen wij onze klanten ondersteunen met een werkplaatsconcept.

Voor de vrije garage is er TruckXL, dat ondersteuning biedt op gebied van marketing, opleidingen, 24/7 pechhulp & optimalisatie van de bedrijfsprocessen.
Lees hier meer over TruckXL.

Voor de transporteur met een eigen werkplaats is er FleetXL, dat naast 24/7 pechhulp en opleidingen voor het personeel inzicht biedt in de kosten van het wagenpark. Dit doen we door het proces van de werkplaats en het magazijn te digitaliseren.
Lees hier meer over FleetXL.