De kernwaarden van Wijlhuizen

We hebben vier belangrijke interne waarden: persoonlijkactiefflexibel en praktisch. Daarmee bedoelen we dat je je collega’s kent en streeft naar een duurzame relatie; dat je altijd naar oplossing zoekt en je niet laat verrassen;  dat iedere werkdag er anders uitziet en dat je samen met het bedrijf mee ontwikkelt; dat je houdt van aanpakken en woorden altijd worden gevolgd door daden. Mocht jij je hierin vinden, bekijk dan al onze vacatures!

Werken bij de marktleider in de Benelux!

Wijlhuizen is een familiebedrijf en onderdeel van de Wijlhuizen Group. Wijlhuizen Group bestaat uit vier bedrijven die actief zijn in de inkoop en verkoop van truck- en traileronderdelen. Onze Nederlandse groothandel Wijlhuizen heeft acht vestigingen en haar zusterbedrijf Beneparts-Remco is in België hard aan het groeien in zowel omzet als vestigingen. Met ruim 300 medewerkers en 125 miljoen euro omzet zijn we Benelux marktleider in de after-market voor truck en traileronderdelen.

Het Wijlhuizen gevoel 

Wij hebben als slogan ‘Samen verder’. Dit geldt voor de samenwerking met onze klanten, maar ook zeker met onze collega’s. Voor ons is persoonlijk dan ook een belangrijke kernwaarde. We kennen onze collega’s en weten wat er bij hen speelt. Daarnaast nemen we de regie, laten ons niet verrassen en bieden de helpende hand. Zowel aan onze klanten als aan onze collega’s. Verder verandert Wijlhuizen als bedrijf hard door de snelle groei. Jij past je daar gemakkelijk op aan. Tot slot is jouw motto: ‘niet lullen maar poetsen.’ Jij houd ervan om je handen uit de mouwen te steken en problemen op te lossen.

Maar naast het harde werken houden we ook van een stukje ontspanning. Gedurende het jaar worden er meerdere personeelsevents georganiseerd, zoals een personeelsfeest, BBQ’s etc. Zo kan je je collega’s nog beter leren kennen en kunnen we onze successen vieren!