Nieuws

Serviceniveau in Leerdam wordt verhoogd door extra routebus

In april van dit jaar heeft onze vestiging in Vuren een belangrijke stap gezet door te verhuizen naar de nieuwe locatie in Leerdam. Deze verhuizing is ontstaan door de behoefte aan meer ruimte en een strategischere positie binnen ons nieuw gecreëerde rayon. Het oude pand in Vuren voldeed niet langer aan onze groeiende eisen en kon de benodigde capaciteit niet meer bieden.

De keuze voor Leerdam is zorgvuldig gemaakt op basis van de vele voordelen die deze locatie ons biedt. Leerdam ligt centraler en is beter bereikbaar binnen ons rayon, wat ons in staat stelt om efficiënter te opereren en onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. Door de nieuwe ligging kunnen wij onze klanten sneller en effectiever van dienst zijn.

Door deze verhuizing kunnen we ook onze service uitbreiden door een extra route toe te voegen. Dit betekent dat we nu een extra routebus hebben aangeschaft, specifiek om de nieuwe route te kunnen rijden. Dit stelt ons in staat om een groter gebied te bestrijken en onze klanten nog sneller en beter te bedienen. De vestigingsleider van Wijlhuizen Leerdam, Torodd Dam de With, is zeer tevreden met de aankoop van de bus en ziet dit als een waardevolle toevoeging om vanaf nu de klanten extra goed te kunnen bedienen.