Nieuws

Wijlhuizen Vuren verhuisd naar Leerdam

Op 25 maart heeft Wijlhuizen de sleutel ontvangen van de nieuwe vestiging, waarna er in de afgelopen vier weken hard is gewerkt om te zorgen voor een soepele overgang. Met een groot aantal nieuwe bulkstellingen en pakmagazijn met twee verdiepingen heeft de vestiging volop ruimte om de klanten in de regio Utrecht snel te kunnen leveren. In het weekend van 20 en 21 april zijn alle producten verhuisd, zodat 22 april de medewerkers naadloos verder konden werken vanuit de nieuwe locatie in Leerdam.

Het oude pand in Vuren was bij de overname te klein bevonden, en met de groeiambities die Wijlhuizen in de regio heeft was een ruimer onderkomen noodzakelijk. Het nieuwe pand heeft 550 m2 magazijnruimte, waardoor de voorraad zowel in de breedte als in de diepte uitgebreid kan worden. Daarnaast heeft het pand een eigen trainingsruimte, waar trainingen en workshops voor klanten georganiseerd zullen gaan worden.

Met de verhuizing naar Leerdam heeft de vestiging een strategischere ligging gekregen binnen het nieuw gecreëerde rayon. Het nieuwe onderkomen is gevestigd op het bedrijvenpark Nieuw Schaik in Leerdam Noord. Het heeft een centrale ligging in het rayon en is makkelijk te bereiken via de A2 in het noorden en de A15 in het zuiden. Hierdoor zal de vestiging in staat zijn een nog hoger niveau van service aan haar klanten te verlenen.