Het carrièrepad van Remco

Remco heeft eigenlijk zijn hele werkende leven al in de automotive sector gewerkt. In 2021 is Remco via een concullega naar Wijlhuizen gekomen. “Bij mijn vorige baan heb ik ongeveer 15 jaar in de luchtdrukremmen gewerkt en die groep behartig ik nu weer bij Wijlhuizen als Product Manager. Door die jarenlange ervaring heb ik natuurlijk al aardig wat kennis en een goed netwerk opgebouwd die ik hier bij Wijlhuizen goed kan inzetten.”

Waarom gekozen voor Wijlhuizen?

“Het werken bij Wijlhuizen bevalt me heel goed. Ik heb specifiek voor Wijlhuizen gekozen omdat hier echt ingezet wordt op groei. Er wordt geïnvesteerd in het bedrijf, er vinden overnames van andere bedrijven plaats en zo blijven we de grootse in de Benelux en groeien we steeds meer.”

Wat betreft zijn eigen werk, is Remco ook erg tevreden. “Ik vind het mooi om te zien dat mijn eigen productlijn, de luchtdrukremmen, goed gaan. Er zit een stabiele groei in en ik kan altijd voldoen aan de doelstellingen. Verder groeit niet alleen de omzet, maar ook het aantal nieuwe producten dat we aanbieden. Hierdoor kunnen we het assortiment continu uitbreiden. Daardoor groeit het bedrijf ook weer en stralen we naar de buitenwereld ook echt uit dat we een grote speler zijn in Europa. Als ik nou toch iets moet noemen waar ik mezelf in wil verbeteren is het mijn talenkennis. Af en toe komen er leveranciers hier naar het hoofdkantoor in Arnhem en dan zou ik toch willen dat mijn Duits wel wat beter was. Maar ik red me gelukkig prima.”

“…Daardoor groeit het bedrijf ook weer en stralen we naar de buitenwereld ook echt uit dat we een grote speler zijn in Europa. Ik ben blij dat ik daar een aandeel in heb!”

Remco

Eén van de acht

“Op onze afdeling is een hele goede sfeer. We zijn met acht Product Managers en kunnen allemaal goed opschieten met elkaar. Soms misschien wel te goed,” lacht Remco. “Er is altijd tijd voor een grap, maar als er iets serieus besproken moet worden, gebeurt dat ook zeker. Zo is er denk ik een perfecte balans op de afdeling. Maar zo is het denk ik door het hele bedrijf. Het contact is met iedereen altijd goed. Zo hoort het natuurlijk ook. De ene afdeling kan niet zonder de andere.”

Toekomst

“Over het algemeen hoop ik dat mijn groepen steeds groter worden en dat het doorgaat zoals het nu gaat. Zoals ik al zei zit er veel groei in mijn productlijn en dat wil ik graag de komende jaren zo houden. Maar zoals het nu gaat ben ik erg tevreden!”